tilauskuponkiosoitteenmuutosusen kysyttyälähetä kryptoratkaisuttilauksen peruutuspalauteyhteystiedotsinustako laatija

Sinustako avustaja Kirsikan ristikkolehtiin?

Grawiko Oy kustantaa seitsemäätoista eri ristikkojulkaisua. Vuosittain laadimme noin 3000 tehtävää. Lehtiemme ristikot ja kryptot ovat laadukkaita ja ulkoasultaan siistejä.

Sinustako laatija tai piirtäjä?

Otamme vastaan sitoumuksetta ristikoita, kryptoja ja vitsikuvia, joita voidaan käyttää ristikoiden pääkuvina. Maksamme kaikista julkaistavista ristikoista ja pääkuvista julkaisuoikeuspalkkion. Näytetehtäviä tai piirroksia voi lähettää osoitteeseen:

GRAWIKO OY
KIRSIKKA-RISTIKOT
PL 741
20361 TURKU

tai sähköisessä muodossa osoitteeseen: ristikot(at)grawiko.fi

Lisätietoja laadinnasta antaa Jussi Granqvist, puhelinnumero 0500-785 039 tai sähköpostilla jussi.granqvist(at)grawiko.fi

Näyteristikoiden ruutukoko:
Ristikko: 17 x 23 ruutua, yhden ruudun koko 11 mm x 11 mm

Näytekryptojen ruutukoko:
Krypto: 17 x 23 ruutua, yhden ruudun koko 10 mm x 10 mm

Tehtävän voi laatia tietokoneella tai perinteisesti paperille. Tiedostomuotoinen tehtävä tulee lähettää PDF-muodossa sähköpostitse. Muista liittää mukaan myös tehtävän ratkaisusivu sekä yhteystietosi. Jos laadit tehtävän käsin, käytä valkoista paperia ja mustaa tussia. Voit lähettää tehtävän alkuperäisenä tai vähintään A4-kokoisena kopiona. Vitsikuvat voi piirtää A4-paperille tai tehdä tietokoneella. Emme palauta näytteeksi lähetettyä materiaalia.

Mikäli hallitset Adobe Illustrator piirto-ohjelman ja olet hankkinut kokemusta ristikoiden parista ja haluaisit tulla avustajaksi ristikoidemme laadintaan, soita tai lähetä sähköpostia Jussille ja kysy asiasta lisää.

Löydät meidät nyt myös facebookista, klikkaa tästä.